LINE-UP

Jr Cortezz Connection

19u00

The Acoustic Engine

Een eigenzinnige tweemansband met 2 stemmen, gitaren en andere snaren, een wacko percussie-opstelling met trommels en cymbalen… Een bluesy trip die grasduint door de geschiedenis van de moderne muziek. Creatief gebrachte parels, vaak vergeten, afgestoft, herwerkt en voorzien van een nieuw maatpak. En dit alles met een vleugje humor.

Facebook
Instagram

Sustain

20u00

Sustain

Met een melange van bitter en zuur brengen ze songs waarbij durf en kracht de hoofdingrediënten zijn. Deze vier levensverslechteraars brengen verbitterde hard-rock/grunge muziek met venijn, terwijl ze zich afbijten van de conforme stijl en structuur waarin we vastzitten. Verdrinken in de zondvloed of boven de menigte kruipen, zijn beide veroorloofd tijdens het consumeren van SUSTAIN.. Ze produceren nummers zoals toasters in een bad: elektrisch, duister, en niet overdreven gecompliceerd. De grunge- en punkinvloeden vieren hoogtij in de sound van Sustain. Het klassieke rockgitaarwerk komt nogmaals bovendrijven en Sustain weet de juiste snaar te raken. Wij zien potentieel voor een krachtige revelatie van de Belgische rockscene!

Sustain website
Facebook
Instagram

The Lazy Whores

21u30

The Lazy Whores

The Lazy Whores nemen ons mee op een roadtrip door het Amerika van de vorige eeuw, toen de elektrische gitaar nog het ultieme wapen was voor iedereen die met schorre whiskystem nummers bracht over vrijheid, liefde en avontuur. Ze brengen covers die kwatongen onder de noemer “dad rock” durven plaatsen. Ja, ze zitten op tram 4 en ja, ze hebben nazaten. Maar wees gewaarschuwd: they put the rock in dad rock! Zonder nostalgie, steengoeie gitaarmuziek die niet kapot te krijgen is en die jong en oud weten te waarderen. Van southern rock uit de jaren 60-70-80-90 (denk o.a. aan Neil Young, ZZ Top en The Black Crowes) tot Queens of the Stone Age, The Raconteurs, The White Stripes, AC/DC, Triggerfinger,… If it's too loud, you're too young!


Soundcloud
Instagram

Mise En Scene

23u30

Mise En Scene

Speels, rebels, feestelijk, tegendraads… We hebben het over Mise*En*Scene, de Gentse Ska/Punk/Fiesta-band die de afgelopen jaren over gans Europa hun positive vibes verspreidde. Mise*En*Scene vierde onlangs zijn 20ste verjaardag. Zowat 750 optredens in binnen- en buitenland (o.a. Wit-Rusland, Mexico, Balkanlanden, USA, Baltische Staten,...) en voorprogramma's van The Gaslight Anthem, Dog Eat Dog, Lagwagon, The Adicts, UK Subs, No Use For A Name, Against Me, Anti-Flag, The Skatalites, Julian Marley... Waar dan ook: telkens gingen de voetjes van de grond. Met een volledige blazerssectie trekken ze op BarryRock meer dan ooit de kaart van vrolijke ska/fiesta/punkrock. M*E*S doet zijn reputatie als feestband bij uitstek alle eer aan. Ze nemen je mee op sleeptouw langs het Jamaica anno 1969, toen ska hoogtij vierde, over het Engeland van 1977, waar punk gensters sloeg, naar de vurige Balkan, waar gipsy-melodieën vermengd met zuiderse zeemansliederen doorklinken in de lange feestnacht. Good vibes, aiming at your hips, M*E*S is coming your way!!!

Facebook
Youtube

dj Touchez

01u00

DJ Touchez

DJ Touchez weet hoe hij een goed feestje moet bouwen. Jellen Aeyels heeft ervaring van (Rock) Ternat tot Sziget (Boedapest). Overal waar hij verschijnt, speelt hij alles plat. De ideale afsluiter dus voor wie na al die bruisende optredens nog wat energie over heeft voor de dansvloer!

Jr Cortezz Connection

19u00

Turbo Dave

Turbo Dave (aka Davy De Meyer, Dj Dove, de Rosse zot) is de helft van het vermaarde DJ-duo Turbo Pascals en verdiende zijn sporen in zowat elke Gentse afspanning die er toe deed door de eeuwen heen: Café Charlatan, de Video, Tiguana, Culture Club, frituur Helga en het Gravensteen. Waar Turbo Dave plaatjes komt draaien, laat hij steevast een warm spoor van vernieling, een nog 24 uur nasmeulende dansvloer en 3 soa’s achter.
Kom op tijd, want dit wil u niet missen!

Sirk!

21u00

SirK!

Born in the 70's, raised in the 90's. SirK! brengt een mix van 90's classics, melodic en techno. Het concept “Past meets Present” brengt gegarandeerd zowel de oudere garde als het jongere publiek in opperste feeststemming.
Warm die dansbenen maar op, want SirK! zet steevast alles op zijn kop!

Offbeat

23u30

Offbeat

Offbeat is het muzikaal project met Albano Inferrera op synthesizers/grooveboxen en Cristophe Troch op drumcomputers/grooveboxen/pc/sequencers. Hun sets bestaan uit een mix van acid/techno met zeer uiteenlopende melodieën - en dit alles aan 140 bpm. Hun muziek deed al menig dansvloer daveren, vooral op kleine evenementen zoals Fluo Feet, Cinema Aalst en café De Karper.. Hun passage op Charged Radio in 2022 liet alvast een diepe indruk na, vooral omdat alles live is gespeeld en het geen aparte songs zijn maar één groot gemixt geheel. Intussen spelen deze heren al meer dan 10 jaar samen en zijn ze zo op elkaar afgestemd dat hun live sets vaak uitdraaien op jamsessies à la minute.
Offbeat krijgt iedereen op de dansvloer met hun pompende beats en bassen, afgewisseld met zweverige melodieën.

Instagram
Soundcloud
Youtube